TERRA-RB se predstavi

Smo družba za trgovanje z gradbenim in tehničnim materialom.

Osnovna dejavnost podjetja je trgovanje z gradbenim materialom na debelo ter prodaja gradbenega in tehničnega materiala v maloprodajnih trgovinah. Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 1994.
Od nadebudnih začetkov je podjetje do danes zraslo v družbo s približno 90 zaposlenimi, jasno poslovno usmeritvijo in korporacijsko kulturo.
Oskrbujemo celo paleto različnih odjemalcev, od največjih slovenskih gradbenih podjetij do obrtnikov, druge gradbene trgovine, kot tudi posamične odjemalce v maloprodaji. Največji delež prodaje je na slovenskem trgu in deloma na hrvaškem.
Podjetje uresničuje svoje cilje preko posameznih enot; prodaja na debelo, maloprodaja, centralno skladišče, železokrivnica.
Poslanstvo, zaupanje, vizija, razvoj
Poslanstvo podjetja TERRA-RB je veliko več kot opravljanje dejavnosti. Svojo podobo utrjujemo z uresničevanjem poslovnih ciljev, s spoštovanjem tradicije in zagotavljanjem kakovostnih storitev. Kar delamo, delamo s srcem, in želimo delati dobro. Odlično. Najboljše.

Zaupanje je temeljna vrednota , ki ji sledimo. Zaupanje poslovnim partnerjem in zaposlenim ter zaupanje poslovnih partnerjev in zaposlenih. Zavedamo se, da je zadovoljstvo zaposlenih tisto, kar nas vodi iz uspeha v uspeh. Temu sledi poštena trgovina ter odprta komunikacija s skrbno izbranimi poslovnimi partnerji, kjer nas vodijo tri smernice: kakovost, kakovost, kakovost.

Naša vizija hodi po poti nenehnega razvoja in odpira vrata naložbam, ki jih usmerjamo v kakovostne storitve. V tem se odražajo naše vrednote, ki jim kot podjetje sledimo: odnos do kupcev, poslovnih partnerjev in družbenega okolja.
Uspešen razvoj podjetja krepi tudi naš ugled. Zdravo jedro, odkriti odnosi, zaupanje, pripadnost. Prepričani smo, da nam bo tako še naprej uspelo ustvarjati podjetje TERRA-RB kot močno prepoznavno in kakovostno blagovno znamko na področju trgovinske in proizvodne dejavnosti.